Vem är jag

Jag är utbildad psykolog från Köpenhamns Universitet år 2007 och legitimerad i Danmark från 2010 och i Sverige från 2012. Jag har stor erfarenhet inom arbete med familjer och med olika psykiska problem.

Bred erfarenhet som psykolog och som människa

Ursprungligen är jag från Danmark men har bott i Sverige sedan 2000. Jag är gift och mamma till två barn. Jag har jobbat i 7 år som förskole- och skolpsykolog i Köpenhamns kommun och 4 år som mödra- och barnhälsovårdspsykolog i Malmö/Lund. 

Jag är tjänstledig från mitt jobb i Mödra- och barnhälsovården och har således erfarenheter med graviditet, förlossningsreaktioner och rådgivning av föräldrar med barn upp till 6 år. Du som är gravid eller har barn upp till 6 år kan få gratis hjälp på en av mottagningarna i Malmö eller Lund. 

Som psykolog har jag erfarenheter med barn, unga, gravida, föräldrar, familjer, stress, utmattning, ångest och depression. 

Som människa har jag också erfarenhet med allt detta – förutom depression. Dessutom har jag erfarenhet av kronisk, autoimmun sjukdom.

Intresserat i yoga, psykologiska och existentiella teman?

Abonnera på mitt nyhetsbrev och få hemskickat nyheter och blogginläg varannan måndag. Observera att nyhetsbrev och inlägg än så länga är på danska!

Abonnera här!